Legends Club

Klubi i Legjendave

Përshëndetje për të gjithë komunitetin.

Shpresojmë se të gjithë ju dhe familjarët e juaj jeni mirë dhe se së bashku do t’ia dalim sa më qetë dhe pa panik nga kjo situatë globale që na ka kapluar nga Pandemia Coronavirus.

Stafi i BAKC ka vendosur që Klubi I Legjendave të vazhdoj online në platformën WhatsApp çdo të Premte, sa për fillim nga ora 12pm -13pm.

Ftojme të na bashkohen të gjitha anëtarët e grupit, si dhe të interesuar të tjerë. Të interesuarit e tjerë ju lutemi na dërgoni mesazh dhe ne do t’ju kontaktojmë.

Çdo jave do të shoqërohemi, të jemi së bashku dhe të shtjellojmë tema të ndryshme të gjendjes aktuale. Ejani në grupin tonë, ndani disa momente me bashkëmoshatarët tuaj, ju mirëpresim! Edhe pse larg njëri tjetrit do të mundsojmë që përmes telefonit në WattsApp të jemi shumë afër.

Çdo të Premte prej orë 12pm-13pm duke filluar me 27/03/2020.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e grupit na kontaktoni me detalet e juaja.

Ju mirëpresim

 

 

Legends Club

Greetings to the whole community.

We hope all of you and your families are well, and that together we will overcome this global Coronavirus Pandemic, cautious and without panic.

BAKC staff has decided that the Legends Club will continue online on the WhatsApp platform every Friday, starting from 12pm – 1pm.

We invite all members of the group to join us, as well as other interested parties. Anyone interested please send us a message and we will contact you.

Each week we will socialize, join together and discuss different topics of the current situation. Join our group, share some moments with your peers, we welcome you! Although far from each other we will be able to be very close by phone on WattsApp.

Every Friday from 12 pm-13pm starting 27/03/2020. If you would like to be part of the group contact us with your details.

Everybody is welcome

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *