Ceremonia e SFSC Dhjetor 2014

Eshte fundi i vitit te 4 per Bakc dhe mbreme ishte Ceremonia e 14 e radhes qe BAKC organizoi. Me te vertete ishte nje experience fenomendale me te gjithe juve me plote vlera junkie , me plote dashuri me plote njohuri e me plote ide , e me bukura ishte ajo qe te gjitha e kishim nje qellim , e ajo ishte Familja dhe femijet tane me te dashur. Gjate kesaj rruge nuk ka munguar asnjemoment perkrahja e te te gjithe familjareve, kolegeve, dhe mbare komunitetit, e mos te harrojme femijet tane te dashur me plote energji e suksese. BAKC falenderone te gjithe per pjesmarrjen dhe ju deshirrojme sukese te metutjeshme, ishte kenaqesi te punojme se bashku drejte nje qellime plote vlere e dashuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *