Ceremonia e Diplomimit 14/12/2011

14 Dhjetori 2011 ne Queens Arms ishte nje nate madheshtore, per te gjithe prinderit shqiptare te cilet e perfunduan programin(SFSC) e trete – te radhes gjate vitit 2011, qe BAKC arriti ti realizoje. Ne kete nate BAKC gjithashtu festoi pervejtorin e pare te punes me familje ne komunitetin tone.
Ishte nje nje rruge e gjate ku secila prej juve si nena , si profesioniste, si gra te zellshme arritet me krenari te kompletoni kete program . Ju si prinder do te jeni pasqyre dhe modelim per komunitetin tone dhe femijet tane. BAKC mendone se ne se bashku me juve, do te jemi ata te cilet to te bejme nderime positive tek familjet tona dhe ne vendin se ku jetojme. Natyrisht keto nderrime positive do te arrihen kur ne te gjithe se bashku do te kemi nje qellim te njejte te punojme ne bashkepunim me familjet tona e posaqerishte me femijet tane , te cilet siq e dime te gjithe ne, ata jane e ardhmja jone . Qellimi yne qe ne fillim ka qene qe ne si profesioniste dhe si prinder te ndertojme dhe te komunikojme me rrethin, familjne dhe femijet tane qe te arrijme nje jete pa dhune dhe te sukseshme.
Secila prej juve me plot kenqesi ka ndare experiencen dhe njohurine speciale si nena gjate ketij grupi . BAKC mendone se ka qene nje pasuri ku do te mund te trashegohet ne menyre positive drejte se ardhmes se familjeve tona ne komunitetin Britanik.